Online Gokkasten

Online Gokkasten

Hierbij al onze geselecteerde online gokkasten blijf deze pagina in de gaten houden want er komen er steeds meer en meer bij:

Double 16

De Double 16 kun je het best beschrijven als een mooi, goed gebalanceerde gokkast met 4 rollen. Je kan tot 40 credits inzetten en zo maar liefst 32 win lijnen per beurt selecteren!

Hoe het werkt:

Als je 5 credits inzet speel je op de onderste 3 rollen en op de 4 daarbij behorende horizontale lijnen. Zet je 10 credits in dan draait de 4e rol ook mee en speel je op 8 win lijnen. Verdubbel je de inzet naar 20 credits, dan verdubbel je je winlijnen ook naar 16. Wat het mooie aan de Double 16 is, is dat je die credits ook weer kan verdubbelen naar 40 credits en je zo 32 (!!!) winlijnen selecteerd, wat dus betekent dat per gewonnen spelronde jouw winst op kan lopen tot 1.200 credits!

Screenshot:

Step it (Aanrader!!)

Eurocazino heeft een nieuwe gokkast erbij - Step it. Het draait allemaal om het step it symbool waarvan er op elke rol er 9 zitten. Bij iedere draai waar je een Step It symbool scoort krijg je een "mystery payout". Dus je kan je wel voorstellen hoe hard het kan gaan!

Hoe het werkt:

Deze nieuwe topper bestaat uit 2 spellen, het basis spel wat we allemaal wel kennen uit andere nieuwe gokkasten, en een vervolgspel. Even een kleine samenvatting om het gemakkelijker te maken:

Basisspel:

Bij het basisspel kun je spelen voor 1 credit per ronde. Ook kan je een mystery prijs winnen als op 2 van de 4 rollen het Step It logo naar voren komt. Je kan per ronde 200 credits winnen die je dan gemakkelijk kan verdubbelen als je de "kop of munt" optie gaat gebruiken. Ook kun je gemakkelijk overschakelen naar het vervolgspel via de Clubmeter knop.

Vervolgspel:

In het vervolgspel kun je voor 5 of 10 credits per ronde spelen. Inzetten en spelen gaat gemakkelijk via de "Choose Bet" Knop. Als je 5 credits inzet kun je met maar liefst 10 winlijnen spelen, zet je 10 credits in, dan krijg je niet alleen 10 winlijnen maar dan verandert het Step It logo in een joker. Dat betekent dus dat je die voor ieder ander symbool in kan zeten, waardoor je kansen nog groter worden.

Een ander speciaal punt in het vervolgspel is dat het Step it logo, mocht het niet als joker gebruikt worden, verandert in een nudge. Dat houdt in dat mochten de rollen draaien, dezelfde rol als waar de nudge is gevallen, 1 plekje kan opschuiven als je hiermee een prijs kan winnen.

Screenshot: